ראשי שום אפויים

-מכינים ראשי שום בכמות זהה למספר הסועדים – אחד לכל סועד.
-מקלפים מעט, רק את הקליפה החיצונית, כך שהשיניים עדיין נשארות מחוברות.
-קוטמים את החלק יציאת הגבעול.
-מניחים כל אחד מראשי השום השלמים על פיסת נייר אלומיניום, מזלפים מעט שמן זית, עוטפים ומסדרים בתבנית.
-אופים בתנור בחום גבוה 30-40 דקות.
מתקבלות שיני שום נימוחות המתאימות כתוספת למנה עיקרית או כממרח על לחם קלוי.

תגובות

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *