חלה מקמח שקדים, דלת פחמימות, ללא גלוטן

חלה אוורירית וקלה להכנה

לקבלת דרך נוחה לשמירה על הבריאות והליווי שלי במתנה לחצו כאן

מצרכים :
1.5 כוסות קמח שקדים (למי שרוצה לקנות בהנחה שימו לב להערה בסיום)
2 ביצים או 3 חלבונים (זה יוצא יותר אוורירי מחלבונים בלבד, אני מכינה מביצים שלמות והחלה זוכה למחמאות, לשיקולכם 🙂 )
5 כפות אבקת פסיליום
1.5 כפות חומץ תפוחים
1/4-1/2 כפית מלח
2 כפיות אבקת אפיה
3/4 כוס מים רותחים
מעט שמן זית או קוקוס לשימון התבנית
סומסום לקישוט

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את החומרים היבשים
מוסיפים את חומץ התפוחים והביצים ומערבבים לעיסה דביקה.
מוסיפים את המים הרותחים ובוחשים היטב
מתקבל בצק גמיש מאוד.
מניחים ל20 דקות להתגבשות
מחלקים את הבצק לשלושה חלקים
מרדדים בעדינות לרצועות ארוכות
מניחים על נייר אפיה על תבנית
יוצרים צורה של צמה
מושחים מעל בביצה ומפזרים סומסום
אופים ב180 מעלות 45-60 דקות עד שהצבע שחום מעל וקיסם יוצא יבש
מוציאים מהתנור ומצננים על רשת

* קמח שקדים ופסיליום קונים בחנויות טבע, אם קונים בניצת הדובדבן אפשר להשתמש בקוד מועדון המטפלים שלי – 600913
הוא יותר משתלם ממועדון לקוחות רגיל בקניות של עד 600 שח לחודש , פשוט לאמר שיש מס' מועדון מטפלים כשמגיעים לקופה או לרשום בהערות בהזמנה אונליין

להצטרפות לקבלת טיפ בריאות בוואטסאפ מוזמנים להצטרף לקבוצה
https://chat.whatsapp.com/H9I7uBORpw008b5tG9qB08

דרך יעילה לוודא שהגוף מקבל כל יום מה שהוא זקוק לו באופן נח ומוכח מחקרית כאן בקישור

 

תגובות

תגובות

5 תגובות בנושא “חלה מקמח שקדים, דלת פחמימות, ללא גלוטן

  1. חסר מלא נוזלים
    הבצק יצא לי יבש ומתפרק ובלתי אפשרי לעבוד איתו
    הוספתי מים חמים על מנת להגיע למרקם שאת מתארת כדי שיהיה אפשר ליצור צמה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *