מנה שמפתיעה בדלות הקלוריות שבה ….וטעיםםם….
מצרכים:
8 אגסים קטנים
גביע גבינה לבנה 5%
8 כפיות קקאו ללא סוכר
2 כפות סוכר (חמדה,תירגעי, זה יוצא 1/8 כפית למנה……לא לא טעיתי בחשבון,את האגס מחלקים לחצי)
כפית תמצית וניל
4 כפות חלב
מיץ מלימון אחד
כוס וחצי מים
אופן ההכנה:
קולפים את האגסים, חוצים ומוציאים את הליבה, מבשלים אותם במיץ לימון ומים במשך כעשרים דקות(שיהיו רכים אך לא מדי), מסננים ומקררים.
מערבבים את הגבינה עם 4 כפיות קקאו, סוכר, ותמצית וניל.
מערבבים את 4 הכפיות הנוספות של הקקאו יחד עם החלב, יוצרים רוטב ומחממים(אפשר במיקרו) עד לקבלת רוטב אחיד.
מכסים כל מחצית אגס בכף רוטב גבינה ויוצקים מעליו שוקולד.