אגסים ברוטב שוקולד

מנה שמפתיעה בדלות הקלוריות שבה ….וטעיםםם….
מצרכים:
8 אגסים קטנים
גביע גבינה לבנה 5%
8 כפיות קקאו ללא סוכר
2 כפות סוכר (חמדה,תירגעי, זה יוצא 1/8 כפית למנה……לא לא טעיתי בחשבון,את האגס מחלקים לחצי)
כפית תמצית וניל
4 כפות חלב
מיץ מלימון אחד
כוס וחצי מים

אופן ההכנה:
קולפים את האגסים, חוצים ומוציאים את הליבה, מבשלים אותם במיץ לימון ומים במשך כעשרים דקות(שיהיו רכים אך לא מדי), מסננים ומקררים.
מערבבים את הגבינה עם 4 כפיות קקאו, סוכר, ותמצית וניל.
מערבבים את 4 הכפיות הנוספות של הקקאו יחד עם החלב, יוצרים רוטב ומחממים(אפשר במיקרו) עד לקבלת רוטב אחיד.
מכסים כל מחצית אגס בכף רוטב גבינה ויוצקים מעליו שוקולד.

תגובות

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *